Brug dit website til at fastholde dine kunder og til at tiltrække nye

Web er meget mere en en profilbrochure lagt på nettet. Det er et redskab til at nå hver enkelt kunde. Vi har ofte prøvet med flere indgange til samme virksomhed. Det kunne være en side med de tekniske egenskaber på til montøren og en inspirations side for designeren som skal se det i sin helhed, Alle skal føle sig godt klædt på til at købe varen eller kontakte jer.

Dit image skal nå igennem på alle medier. Vi udvikler koncept, design og producere fra smartwatch til infoskærme. Kunderne forventer at kunne tale med jer alle steder.

Webskema til patient skema

Vi producerer corporate websites, microsites og rene mobilløsninger. Vi har arbejder i HTML5/PHP/jQuery eller i CMS systemer som Joomla, Drupal og WordPress.
Vi udvikler webbannere som HTML5 bannere eller GIF/SVG animationer. Det giver en bred mulighed for at nå flere målgrupper i samme banner

Vi designer, tester og producerer corporate websites eller mindre campagne sites. Altid i en Responsive form, så websitet virker på alle platforme. Vores priser er rimelige og med en stor fokus på målgruppen og det bedste website for budgettet.
Kontakt os for at få et overslag på jeres ønske

Vi producerer også mange HTML5 bannere. Har I meget at fortælle eller skal det bare se godt ud, så tag fat i os med det samme

Her er et udvalg fra forskellige brancher og behov

Hvad har I brug for, skal sitet sælge direkte eller få folk op af stolen

Her er et rejsebureau. De sælger charter rejsen direkte og taler gerne med folk der vil vide endnu mere om destinationen.

Petra i Jordan tiltaler en anden gruppe en dase ferien i Sharm El Sheikh.
Se mere på amisol.dk

Websider til din sundhed

Vi har også udviklet websider til tandlæger rundt om i landet

Banner reklame op til Kommunalvalget i 2017

👋