Et virtuelt TV studie kan I skifte fra dag til dag

TV2-east-VT-studie2
TV2 ØST virtuelle TV studie. Podiet og gulvtæppet er virkeligt. Resten har jeg opygget i Unreal Engine og Cinema 4D. Kameraet er styret i Ross Frontier

For at det hele er overbevisende, så skal kameraet vide hvor det står. Det kan gøres hvor kameraet er monteret, med en stjerne himmel eller en kombination. Det er ikke en billig løsning, men kan bruges fremover til mange studier. Kontakt os og hør dine muligheder for Trackede kameraer styret fra Unreal Engine..

Har I først opbygget et fysisk TV studie er det omfattende at skifte det. 
Vi kan bygge et 3D studie og der kan enkelt kan opdateres løbende og skifte ud fra udsendelse til udsendelse.
Se nogle af de eksempler vi har opbygget for TV2 ØST hvor vi skiftede deres nyhedsstudie ud med et valgstudie for kun tre dage.
Det er enkelt at beholde scenen og udskifte hele verden i baggrunden

Et nyhedsstudie er ikke kun for de store kanaler

Et traditionel nyhedsstudie med flere skærme og flere rum i baggrunden. Her er det kun bordet og tæppet der er virkelige, resten er bygget op i Cinema 4D og Unreal Engine. Det giver flere positioner og skift i fortællingen. Der er også lavet plads til AR grafik på gulvet foran podiet.

Vi kan opbygge vidt forskellige udtryk af studier så både erhvervsnyheder, undervisning, sports stadion eller fabriks område kan vises.

Men kameraerne skal vide hvor de står

For at det hele er overbevisende, så skal kameraet vide hvor det står. Det kan gøres hvor kameraet er monteret, med en stjerne himmel eller en kombination. Det er ikke en billig løsning, men kan bruges fremover til mange studier. Kontakt os og hør dine muligheder for Trackede kameraer styret fra Unreal Engine.


Her er vist eksempler fra TV2 Danmark og TV2 ØST.
Eksempler på virtuelle TV studier
Her er et valgstudie med både AR og VR grafik. AR er de modeller der kommer op af gulvet ved siden af værten. VR er hele baggrunden i studiet.

Her er et valgstudie med både AR og VR grafik. AR er de modeller der kommer op af gulvet ved siden af værten. VR er hele baggrunden i studiet.

Tour De France på TV2

Det næste studie er en fysisk scene som er kombineret med en 25 km2 baggrund med fly, fugle og “levende” træer

Skriv et svar